Ah! Juist! De blog!

Dweezel and The Dog wisten zelfs niet eens meer dat ze zoiets als een blog hadden, tot een mail binnenfloepte dat er een commentaar te modereren viel. Tiens. Iemand die naar de persoonlijke email informeerde van één van de lezeressen van de blog. Wij doen daar niet aan mee, wat ook de reden mag zijn, zelfs als het gaat, zoals in dit geval wordt beweerd, over stalking via Het Fenomeen. Dus, beste lezers – als die er nog zijn – u bent hier veilig.

Even een korte update? Allez vooruit, in een rapke.

De veertig gepasseerd. Stop. Bijna twee jaar samen met Het Lief. Stop. Het Lief is nog steeds magnifiek. Stop. Huis verkocht en nieuw huis gekocht. Stop. Middenin de velden. Stop. Dweezel, The Dog, Het Lief en Dweezel Junior wonen in een caravan. Stop. Omdat ze dat nieuwe huis gaan slopen en een nieuw huis gaan bouwen. Stop. Wreed groen en al. Stop. Houtskelet, warmtepomp, vloerverwarming, zonneboiler en zonnepanelen. Stop. De caravan was koud in februari. Stop. Het Bedrijf doet niet de minste moeite om Dweezel dichter bij huis te plaatsen. Stop. Fuckers. Stop. Bijgevolg zijn Dweezel en in mindere mate The Dog zelf op zoek. Stop. Want nu zijn we in totaal vier uur op weg naar en van het werk. Stop. Niet te doen. Stop. Gravatarke aangemaakt. Stop. Bovenal wreed gelukkig en content. Stop. Conclusie: sommige dingen veranderen nooit, al de rest wel. Final Stop.

In eventuele volgende posts zullen de telegramonderwerpen wat verder uitgediept worden. Sporadisch gewijs. We beloven echter niks – niet dat u daar om maalt natuurlijk.

Eén reactie to “Ah! Juist! De blog!”

  1. sneeuwkoningin Says:

    welkom terug,zou ik zeggen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: