Slaughterhouse I: Labia minora

Dweezel en The Dog kijken soms wel eens naar WijfTV – allebei bekennend, met ietwat schaamrood op de wangen, dat ze zware suckers zijn voor de woensdagavondfilms aldaar – en enkele dagen geleden hebben we, in een ogenblik van verstandsverbijstering, gekeken naar “De perfecte vagina”. Vrouwen hebben blijkbaar dezelfde frustraties als mannen, maar dan omgekeerd: mannen vinden hun ding te klein, vrouwen vinden hun kleine lipjes te groot. Eén enkele chirurg in dat programma krijgt zo’n 15 à 20 meisjes en vrouwen per maand over de vloer om hun labia minora te laten, euh, fileren. Het is de snelst groeiende tak in de cosmetische chirurgie van de afgelopen vijf jaar.

Huh!?

Beste vrouwen, of ze nu groot zijn of klein, gefrommeld zijn of niet, ze zijn van u en ze zijn mooi. Laat u niet wijsmaken door neanderthalers dat ze niet voldoen aan hun eisen en als ze dat dan toch pogen, zeg dan maar dat hun ding *absoluut* niet voldoet aan uw eisen. Ga niet gebukt onder de fake normen van grote borsten, platte buik, godinnenbillen en nu ook nog – god forbid – de perfecte vagina. Als iemand van u houdt, dan is ze voor hem normaliter de perfectie zelve. Voor u zou ze dat ook moeten zijn.

Tenzij uw grote kleine lipjes natuurlijk uw leven in de weg staan en de frustraties zo diep in de krochten van uw ziel gevlochten zijn dat er geen andere uitweg is. Dan hebt u alle begrip van de wereld als u het mes er laat in zetten. Plaatselijke narcose. Een kwartiertje werk. Een paar dagen zwaar afzien, dan nog enkele weken gewoon afzien en klaar is Kees. Of gereed is Gertrude.

Na het bekijken van dat programma dronken Dweezel en The Dog elk een Duveltje, rookten allebei een sigaret en gingen nogal redelijk numb gaan slapen. Er kwamen gelukkig geen scalpels aan hun dromen te pas, ook geen labia minora en evenmin perfecte vagina’s. No pussy, but sweet oblivion nonetheless 🙂

Tags: , , , , , , ,

7 Reacties to “Slaughterhouse I: Labia minora”

 1. Stekelbeesje Says:

  Eindelijk nog eens wat te lezen hier … ‘k Heb jouw leesvoer gemist ;o) en intussen twee keer dubbel gelegen van ’t lachen … :oD

 2. MotorFreek Says:

  Het lijkt erop dat er koortsachtig gezocht wordt naar zaken waar men mogelijk over zou kunnen gefrustreerd zijn. Je bent toch zeker dat dit programma niet ingepland stond op 1 april?

 3. zapnimf Says:

  Duh-uh. Ik voel me alvast niet aangesproken.

 4. Trits Says:

  Als je lang genoeg zoekt, is er altijd wel iets om over te klagen.
  Suckers…

 5. vandepotgerukte Says:

  Ik heb mijn tong in plaats van mijn lippen laten bijtrimmen, ze is nu scherper.
  Ik heb trouwens maar één paar lippen.

  Was getekend

 6. Margo Says:

  Aan die zweefteefjes die zichzelf vanonder laten tunen mankeert een brokje, als ge’t mij vraagt.
  Maar ge vraagt het mij niet, dus zwijg ik.

 7. lentesneeuw Says:

  Zalige ongegeneerde kost! Maar ongegeneerd is what makes the world go round. Toch de mijne, in ieder geval. :o)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: